Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

Little Sheep Animatie Studio

Overtuigende animatie laten maken in Haarlem

Wil jij een animatie laten maken in Haarlem en heb je al leuke ideeën? Wij verzorgen maar al te graag jouw professionele animatievideo. Wees welkom bij Little Sheep!

Vaste tarieven en alle ruimte voor feedback

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. We werken je idee dus tot in de puntjes uit en nemen al je suggesties en opmerkingen mee. Zo komen we tot een geslaagde animatie.

Ook goed om te weten is dat we met vaste tarieven werken. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Bij ons dus geen vervelende verrassingen achteraf!

Video afspelen over Alfen - Little Sheep Animatie Studio

Welke animatie past bij jouw organisatie?

Wij maken 2D-animaties, 3D-animaties, uitleganimaties, explanimations, commercials, motion graphics en nog veel meer gave animaties.

Heb je zelf een ander idee? Laat het ons vooral weten, we schrikken niet terug voor een uitdaging. Laat staan door prikkeldraad of een grote boze wolf!

Wat heb je aan een animatievideo?

Steeds meer bedrijven en organisaties ervaren de waarde van een toffe animatievideo. Een goede animatie is informatief en attractief. Het zet je op de kaart bij je doelgroep.

Ben jij gevestigd in Haarlem en wil je jouw product, dienst of proces beter uitleggen? Zet ons dan aan het werk voor een creatieve, unieke en goed doordachte animatievideo.

Video afspelen over BinBin - Little Sheep Animatie Studio
Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

Onze werkwijze voor een nieuwe animatie

We beginnen altijd met een strategische sessie. Tijdens dit gesprek bepalen we de doelgroep en formuleren we de kernboodschap.

Vervolgens schrijven we een helder script, zorgen we voor een goede voice-over en maken we een overtuigende animatie. Tot slot pakken we je feedback op. Klinkt goed, toch?

Animaties in Haarlem

Contact met Little Sheep

Als specialist in animaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt. Neem vooral contact met ons op om te sparren over de vele mogelijkheden!

Onze klanten

Gemeente Amsterdam
ZonMw
Aeves Benefit
Aditech
ChemRest