Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Duidelijke uitleganimatie laten maken

Hoe creëer je een duidelijke boodschap, zodat je meer klanten binnenhaalt? Simpel. Een uitleganimatie laten maken! Wij brengen jouw verhaal aantrekkelijk en overtuigend in beeld.

Video afspelen

Onze uitleganimaties

Video afspelen over Gemeente Amstelveen - Little Sheep Animatie Studio

De kracht van animatie

Verkoop jij geen simpele producten, zoals ijsjes of broodjes? Is het lastig voor mensen om een beeld te hebben bij jouw product of dienst? Is het zelfs voor je doelgroep lastig om jouw boodschap te begrijpen?

Dan is een uitleganimatie een heel goed idee om je verhaal beter over te brengen. Onze vormgevers creëren voor scherpe all-in prijzen een unieke animatiefilm voor jouw organisatie.

De meerwaarde van een uitleganimatie

Een uitleganimatie is kort en krachtig. We schrijven een helder script, ontwerpen alles in jouw huisstijl en kiezen een goede stem voor de video.

Onze vormgevers, oftewel onze digitale tekenaars, streven naar unieke en karaktervolle animatiefilms. We maken uitleganimaties in zowel 2D-animatie als in 3D-animatie.

Video afspelen

Waarom een uitleganimatie laten maken?

Om jouw complexe boodschap begrijpelijk te maken, zijn woorden vaak niet genoeg. Met een combinatie van beeld en geluid gaat dat vele malen beter.

Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen zo’n 10% onthouden van een tekst, 20% van een geluidsfragment en maar liefst 90% van een combinatie van beeld en geluid. Middels een animatie komt je boodschap dus veel beter over.

Waar gebruik je een uitleganimatie voor?

Wij maken vaak uitleganimaties om een product, dienst of concept uit te leggen. Daarnaast maken we er processen en werkwijzes eenvoudiger mee. Verder is een animatie geschikt als verfrissende presentatie van een project of jaarverslag.

Onze animaties zijn inzetbaar op websites, op sociale media, tijdens campagnes en tijdens presentaties. Je kunt er alle kanten mee op!

Video afspelen over OIO Systems - Little Sheep Animatie Studio

Contact met Little Sheep

Wil jij ook een duidelijke boodschap geven aan jouw klanten? Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep je begrijpt.

Onze klanten

Alfen
Gemeente Amstelveen
APG
Gemeente Amsterdam
Jacobs Douwe Egberts