Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen over BRiQ - Little Sheep Animatie Studio

Little Sheep Animatie Studio

Tekenstijl animatie laten maken

Ben je op zoek naar een manier om jouw boodschap helder, mooi en begrijpelijk over te brengen? Dan is een tekenstijl animatie laten maken door onze animators een goed idee.

Onze tekenstijl animaties

Wat is een tekenstijl animatie?

Een tekenstijl animatie, de term zegt het eigenlijk al. Het gaat hier om een animatie die lijkt op handgemaakte tekeningen.

Met deze vorm van animatie breng je een boodschap op een authentieke en creatieve manier over op je doelgroep. Het onderscheidt je heel duidelijk van de concurrentie.

Video afspelen over Premium Positioning - Little Sheep Animatie Studio

Hoe laat je een tekenstijl animatie maken?

Misschien heb je al een idee voor een animatie voor jouw bedrijf of organisatie. Of misschien nog niet. Het is allebei goed, we denken graag met je mee.

Tijdens een goed gesprek komen we tot de kern van je boodschap. Vervolgens schrijven we een sterk script, regelen we een passende voice-over en animeren we alles.

Wat is de meerwaarde van een animatie?

Met een tekenstijl animatie breng je een boodschap op een begrijpelijke manier over. Dankzij de combi van beeld en geluid grijpen we de aandacht en blijft je verhaal veel beter hangen.

Dit heeft te maken met de werking van ons brein. Bij het gebruik van enkel tekst of beeld, moet ons brein veel interpreteren. Dankzij de combinatie hoeft ons brein dit niet te doen. Dit maakt het makkelijker om alles te onthouden.

Hoe gaat Little Sheep te werk?

Wij betrekken je van a tot z bij het proces. We houden je altijd op de hoogte en verwerken ook al je feedback. Zo weet je zeker dat de animatie past bij jouw wensen en behoeften.

Bij ons kies je voor een leuk, creatief en karaktervol bedrijf met passie voor animaties. Daarnaast hanteren wij scherpe en vaste tarieven. Geen verrassingen achteraf dus!

Contact met Little Sheep

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om een tekenstijl animatie te laten maken? Kom dan snel in contact met ons.

Wij zijn de expert op het gebied van tekenstijl animaties. Samen maken we jouw boodschap mooi en duidelijk voor je doelgroep!

Onze klanten

Gemeente Amstelveen
ZonMw
Gemeente Amsterdam
Save The Children
Aeves Benefit