Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De overtuigende animatie studio in Enschede

Ben je op zoek naar een creatieve animatie studio voor een overtuigende animatievideo? Zoek dan niet verder, Little Sheep is het perfecte bureau om mee samen te werken.

Video afspelen

Animaties in Enschede

Video afspelen over Energy Towers - Little Sheep Animatie Studio

Welke animatie wil jij?

Wij maken allerlei animaties. Hieronder noemen we de meest populaire vormen van animatie:

De kracht van animatie

Mensen onthouden animaties veel beter dan een lap tekst of een afbeelding. Dit komt door de krachtige combinatie van beeld en geluid.

Ons animatiebureau in Enschede bestaat uit allerlei creatieve en energieke mensen die klaar staan om met jouw animatieproject aan de slag te gaan. Samen gaan we een memorabele video maken!

Video afspelen over BRiQ - Little Sheep Animatie Studio

Onze aanpak voor een video

Allereerst maken we samen met de klant een script. Hierin staat precies beschreven wat er gaat gebeuren en wanneer het gaat gebeuren. We maken alles zo duidelijk mogelijk.

Hierna gaan we op zoek naar een geschikte voice-over uit onze uitgebreide database van stemacteurs. En we gaan natuurlijk de video animeren in de juiste stijl voor jouw bedrijf in Enschede!

Scherpe prijzen en altijd ruimte voor feedback

Wij streven naar perfectie en zijn dus niet snel tevreden. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om mee te denken met onze klanten en je te betrekken bij het animatieproces.

We zijn ook transparant over de kosten. We werken met duidelijke prijzen vooraf. Bij ons kom je dus niet voor vervelende verrassingen te staan.

Contact met Little Sheep

Wil je op korte termijn een mooie animatie? Een animatie is snel te realiseren en ideaal om je boodschap over te brengen. Neem direct contact met ons op of stel je eigen pakket samen.

Onze klanten

Rabobank
Jacobs Douwe Egberts
Save The Children
APG
Cushman & Wakefield