Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Gaaf animatiefilmpje laten maken

Zit je na te denken over het laten maken van een te gekke bedrijfsanimatie, commercial of explainer video? Wat je ook wil: een animatiefilmpje laten maken is altijd een goed idee.

Video afspelen

Zeven redenen voor een animatiefilmpje

Animatievideo’s, ook wel motion graphics genoemd, geven extra dynamiek aan je bedrijf. Hiermee etaleer je een product of dienst en accentueer je de voordelen van je organisatie.

Er zijn nog veel meer redenen om te kiezen voor een animatievideo. We geven je 7 redenen om jouw doelgroep te verrijken met een supergaaf animatiefilmpje!

1. Entertainment

Animatie zijn luchtig van aard en kijken lekker weg, zowel voor jong als oud.

Bovendien is de humor één van de belangrijkste aspecten om juist te kiezen voor animatie. Een grap kun je namelijk veel beter regisseren en extra kracht meegeven aan de hand van de motion graphics.

Video afspelen
Video afspelen

2. Branding

Wil je als bedrijf of organisatie bouwen aan je imago? Introduceer jezelf op een unieke manier met een animatiefilmpje.

Een animatievideo trekt de aandacht van je doelgroep. Animatie is ook een ideale manier om je propositie, missie, visie of kernwaarden in een videoboodschap over te brengen.

3. Re-marketing

Laat je animatiefilmpje als reclame afspelen voor, tijdens of na andere video’s op het internet. Een goed voorbeeld zijn de advertenties op het populaire YouTube.

Op deze manier achtervolg je je doelgroep en weet je zeker dat je boodschap aankomt. Het bereik via platforms als YouTube is gigantisch. Jouw online marketingbureau weet ongetwijfeld het fijne van re-marketing!

Video afspelen
Video afspelen

4. Interface-animatie

Heb je software of een programma ontwikkeld en wil je je doelgroep effectief de weg wijzen? Overlay-animaties kunnen op een leuke en leerzame manier een online programma een stuk duidelijker maken.

Denk bijvoorbeeld aan een grappig vormgegeven Albert Einstein-poppetje die aan de hand van pop-ups bepaalde notificaties in jouw programma weergeeft. Dat maakt het ineens een stuk leuker!

5. Uitleganimaties

Schieten woorden tekort om jouw product of dienstverlening duidelijk te maken? Handige animaties kunnen de werking van producten, systemen en diensten nauwkeurig in beeld vangen en extra kracht meegeven.

Bovendien kun je met animaties bepaalde aspecten in beeld brengen die onzichtbaar voor het menselijk oog. Dit kan allemaal met een uitleganimatie.

Video afspelen
Video afspelen

6. Presentatie

Wil je jouw presentatie sterk over laten komen? Stop dan met saaie presentaties in PowerPoint. Kies voor een animatiefilmpje voor je jaarverslag of marketingplan!

Op deze manier maak je de materie veel toegankelijker, interessanter en aantrekkelijker voor je doelgroep. Moeilijke boodschap voor de boeg? Denk ook dan eens aan een animatie!

7. Geen dure acteurs

Animatiefilmpjes zijn ook nog eens ontzettend kostenefficiënt. Je hoeft geen locaties te boeken, acteurs in te huren en draaidagen te plannen.

Animatie is efficiënt, helder en bewerkbaar. Jouw boodschap komt over, zoals jij wilt dat de boodschap over komt. Dat maakt animaties een zeer aantrekkelijke optie.

Video afspelen over Gemeente Amstelveen - Little Sheep Animatie Studio

Onze animatiefilmpjes

Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

Contact met Little Sheep

Wij helpen bedrijven en instanties met het maken van een te gekke en beestachtig goede animatievideo vol krakter. Het maken van creatieve animaties zit in ons DNA.

Stop maar met twijfelen en kom over de dam! Stel  je eigen pakket samen of neem direct contact met ons op.

Onze klanten

Rabobank
Save The Children
Jacobs Douwe Egberts
Gemeente Amstelveen
Icon