Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De originele animatie studio in Breda

Op zoek naar een creatieve partner voor aansprekende animaties? Dan ben je bij Little Sheep aan het juiste adres. Wij verzorgen animatievideo’s voor bedrijven en organisaties.

Video afspelen
Video afspelen over Energy Towers - Little Sheep Animatie Studio

Het nut van een animatie

Verkoop je een product of een dienst, maar is het lastig om over te brengen wat je nou precies aanbiedt? Dan is een animatievideo ideaal om je boodschap beter uit te dragen.

Onze vormgevers creëren een unieke animatiefilm voor jouw organisatie. Hiermee begrijpen mensen jouw verhaal beter en dat leidt tot meer leads en verkopen.

Ga jij voor een 3D-animatie?

Als je ontwerpen tot leven wil wekken, dan zijn 3D-animaties het perfecte hulpmiddel. Denk bijvoorbeeld aan ontwerpen voor producten, software of nieuwbouwprojecten. 

Een 3D-animatie schetst een realistische weergave van een ontwerp. Zo’n animatievideo maakt je plannen veel begrijpelijker en interessanter voor collega’s, klanten en opdrachtgevers.

Video afspelen over Alfen - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over SHOWA & ChemRest - Little Sheep Animatie Studio

Met infographic animaties maak je het verschil

We maken ook veel infographic animaties. Heb je bijvoorbeeld een enorme brei aan gegevens en wil je deze begrijpelijk maken voor je klanten of leidinggevenden? Of wil je de jaarcijfers eens op een andere manier presenteren?

In deze gevallen is een geanimeerde infographic de ideale oplossing. Daarnaast is een motion graphic een goede optie.

Uiteraard maken we ook explainer video's

Een explainer video is ook heel populair. Dit is een korte geanimeerde video die zich richt op het uitleggen van een bedrijfsidee op een simpele en boeiende manier.

Het kan ook gaan om een product of dienst. Met een explainer video hoef je nooit meer iets uit te leggen, je laat gewoon de video zien!

Video afspelen over APG - Little Sheep Animatie Studio

Animaties in Breda

Contact met Little Sheep

Wil je een originele animatievideo voor jouw organisatie in Breda? Neem snel contact met ons op of gebruik onze tool om je eigen pakket samen te stellen. We hebben er zin in!

Onze klanten

Xaam
Aditech
Alfen
Rabobank
Save The Children