Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De creatieve animatie studio in Amsterdam

Op zoek naar een animatie studio in Amsterdam? Dan zit je goed bij Little Sheep Animatie Studio. Waarom? Bij ons heb jij de regie. Stel bijvoorbeeld je eigen pakket samen!

Video afspelen

Animaties in Amsterdam

Van script tot video

In samenwerking met jou produceren we een succesvol script. Wij zorgen vervolgens voor een krachtige animatie en natuurlijk ook voor een duidelijke voice-over.

Van start tot finish ben je nauw betrokken bij iedere stap en aanpassingen zijn altijd mogelijk. Zo sluit de animatie helemaal aan bij jouw wensen en behoeften.

Zit je nog in de verkennende fase? Dat is helemaal goed. We zetten een aantal populaire animatiestijlen voor je op een rij.

Uitleganimatie laten maken in Amsterdam

Verkoop jij geen alledaags product? Is het lastig voor mensen om direct een beeld te hebben bij jouw dienst? Of is het zelfs voor je doelgroep lastig om jouw boodschap te begrijpen?

Geen zorgen, wij hebben de oplossing: een overzichtelijke uitleganimatie. Hiermee maken we een ingewikkelde boodschap eenvoudig te begrijpen voor jouw doelgroep in Amsterdam.

Video afspelen
Video afspelen

3D animatie uit Amsterdam

Heb je een levensechte weergave nodig voor jouw project? Of juist een zeer gedetailleerde animatie voor een specifiek product of een bijzondere dienst?

Dan is een 3D animatie de beste keuze. Hierbij schetsen we een realistische wereld van hoogwaardig niveau. Er is geen betere manier om je doelgroep te overtuigen van jouw plannen.

Infographic animatie laten maken in Amsterdam

Heb je een enorme brei aan gegevens en wil je deze begrijpelijk maken voor je klanten of leidinggevenden? Of wil je de jaarcijfers eens op een andere manier presenteren?

In deze gevallen is een geanimeerde infographic de ideale oplossing. Hiermee veranderen we gecompliceerde gegevens in inspirerende visualisaties.

Video afspelen

Animatie commercial uit Amsterdam

Heb je behoefte aan een aantrekkelijke reclame? Zonder allemaal acteurs, camera- en geluidsmensen in te hoeven huren?

Dan is een animatie commercial een uitstekende keuze. Hiermee heb je op korte termijn een overtuigende reclamespot voor jouw organisatie uit Amsterdam.

Motion Graphics laten maken in Amsterdam

Wil je jouw product of dienst op een krachtige manier presenteren? Wil je bovendien je doelgroep activeren met een duidelijke animatie?

Dan ben je op zoek naar Motion Graphics. Dit is een populaire manier om een boodschap vorm te geven, te verkondigen en te versterken in de vorm van een animatiefilm.

Video afspelen

Contact met Little Sheep

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het laten maken van een animatie door Little Sheep Animatie Studio? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op.

Onder het genot van een kopje koffie nemen we graag alle mogelijkheden met je door. Laten we samen een mooie animatievideo maken!

Onze klanten

Gemeente Amsterdam
Cushman & Wakefield
Aeves Benefit
ChemRest
Rabobank