Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

Little Sheep Animatie Studio

De authentieke animatie studio in Almere

Op zoek naar een animatie studio in Almere? Wil je een animatie laten maken voor je bedrijf in of rond Almere? Dan ben je bij Little Sheep aan het juiste adres.

Welke animatie past bij jouw doelstelling?

Bij Little Sheep maken we allerlei animaties. Een paar veelvoorkomende vormen zijn uitleganimaties, 3D-animaties en een infographic video.

Iedere vorm van animatie dient een ander doel. Een uitleganimatie is bijvoorbeeld ideaal om een ingewikkelde boodschap begrijpelijk te maken. Door de combinatie van beeld en geluid komt het verhaal veel beter over.

Video afspelen over BRiQ - Little Sheep Animatie Studio

Een animatie laten maken in Almere, hoe gaat dat?

Eerst bepalen we samen het doel van de video. Daarna schrijven we een helder script, zorgen we voor een fraaie animatie en voegen we een passende voice-over toe.

We betrekken je bij iedere stap van het proces. Zo blijf je op de hoogte en kun je feedback geven. Ook goed om te weten: we werken met duidelijke prijzen vooraf. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Animaties in Almere

Contact met Little Sheep

Geïnteresseerd in de diensten van Little Sheep? Neem direct contact met ons op of stel je eigen pakket samen. Laten we samen een authentieke animatievideo maken voor jouw organisatie!

Onze klanten

Alfen
Jacobs Douwe Egberts
Rabobank
Aeves Benefit
Gemeente Amsterdam