Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

LITTLE SHEEP ANIMATIE STUDIO

De inspirerende animatie studio in Rotterdam

Wil jij een spraakmakende animatievideo laten maken? Ben je hiervoor op zoek naar een professionele animatie studio in Rotterdam? Dan ben je bij Little Sheep aan het juiste adres!

Animaties in Rotterdam

Een animatie op maat op basis van jouw wensen

Samen met jou gaan we aan de slag om een succesvol script te schrijven. We houden rekening met jouw wensen en met de behoeftes van je doelgroep in Rotterdam en omgeving.

Een inspirerende video in jouw huisstijl? Een passende voice-over? Muziekje erbij? Een infographic of afbeeldingen? Geen probleem! Van begin tot eind verzorgen we jouw ideale animatie.

Video afspelen over PROVSO.WORKS - Little Sheep Animatie Studio

Onze werkwijze

Eerst gaan we samen het doel van de video bespreken. Daarna schrijven we een helder script en animeren we de video in jouw stijl. Uiteraard regelen we ook een passende voice-over.

Bij iedere stap houden we het doel van de animatie voor ogen. Daarnaast is er altijd ruimte voor feedback en houden we je altijd op de hoogte. Een prettige gedachte, toch?

Kies je voor 2D of 3D?

De mogelijkheden voor het laten maken van een animatie zijn vrijwel eindeloos. Zo heb je allereerst de keus tussen een 2D-animatie of een 3D-animatie.

Er valt ook te kiezen tussen verschillende types van animatievideo’s. Kies bijvoorbeeld voor een uitleganimatie, een bewegende infographic of een commercial in animatiestijl.

Video afspelen over Aditech - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over OIO Systems - Little Sheep Animatie Studio

De meerwaarde van een animatievideo

Met een animatievideo breng je iedere boodschap veel beter over. Het is een perfecte manier om een product, dienst of proces onder de aandacht te brengen.

Ook voor lokale promotie in Rotterdam zijn onze animatievideo’s zeer geschikt. Je onderscheidt je er mee van de concurrentie.

Contact met Little Sheep

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf, organisatie of merk kunnen betekenen? De creatievelingen van Little Sheep Animatie Studio staan voor je klaar om een unieke video te maken. Bel of mail ons gerust!

Onze klanten

ZonMw
Save The Children
Jacobs Douwe Egberts
Rabobank
Alfen