Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De vindingrijke animatie studio in Den Haag

Op zoek naar een vindingrijke, creatieve animatie studio in Den Haag? Wij helpen bedrijven en organisaties met het maken van een te gekke en goede animatievideo vol karakter.

Video afspelen
Video afspelen over KG Systems - Little Sheep Animatie Studio

Animatievideo laten maken in Den Haag

Wij maken krachtige, inspirerende en opvallende animatievideo’s. Vanaf de eerste brainstormsessie tot aan de laatste pixel in de video gaan wij voor het beste resultaat.

Onze animatievideo’s zijn uniek en sluiten aan bij de behoeftes van je doelgroep in Den Haag. Bovendien werken we met vaste prijzen, dus geen gemekker achteraf. Klinkt goed, toch?

Onze kernwaarden

Wij houden van helderheid en creativiteit. Dit zijn de belangrijkste kernwaarden van Little Sheep Animatie Studio. We werken aan onze passie en blijven tegelijkertijd nuchter.

Op het gebied van animatievideo’s is van alles mogelijk. Check bijvoorbeeld eens ons portfolio of lees verder over 2D animatie en 3D animatie. Voor elk bedrijf hebben we een passende stijl.

Animaties in Den Haag

Contact met Little Sheep

Ons doel is het realiseren van een aantrekkelijke en inspirerende animatievideo. Animeren zit bij de Little Sheep in het bloed. Stop dan ook met weifelen en kom over de dam!

Onze klanten

ZonMw
Gemeente Amsterdam
Cushman & Wakefield
Aeves Benefit
Rabobank