Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

LITTLE SHEEP ANIMATIE STUDIO

Originele animatie laten maken in Nijmegen

Ben je op zoek naar een animatie studio in Nijmegen? Of wil je meteen een animatie laten maken in Nijmegen? Dan zit je goed bij Little Sheep.

Animaties in Nijmegen

Het proces voor een toffe animatievideo

Wij vinden het belangrijk om je bij iedere stap in het animatieproces te betrekken. Daarom gaan we eerst samen om tafel om het doel en de doelgroep van de video vast te stellen.

Vervolgens gaan we aan de slag met een succesvol script, vinden we samen een geschikte voice-over en maken we de animatie in de juiste, originele stijl. Klinkt logisch, toch?

Video afspelen over IPPON - Little Sheep Animatie Studio

Welke animatie wil jij?

Bij Little Sheep maken we verschillende soorten animaties. Denk bijvoorbeeld aan Uitleganimaties, 3D Animaties en Infographics. Dankzij de combinatie van beeld en geluid komt de boodschap in een animatievideo veel beter over.

Wij houden ook heldere communicatie met onze klanten. Daarom werken we bij ieder project met een heldere prijs vooraf. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Contact met Little Sheep

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over het laten maken van een animatie door Little Sheep Animatie Studio? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. We bespreken graag de ontelbare mogelijkheden met je.

Onze klanten

Xaam
Aditech
Alfen
Rabobank
Save The Children