Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Overtuigende 2D-animatie laten maken

Een 2D-animatie laten maken voor jouw product, bedrijf of merk? Dat regelen we voor je. Little Sheep is jouw professionele animatie studio.

Video afspelen

Onze 2D-animaties

MplusKassa - Little Sheep Animatie Studio

Onze werkwijze voor een nieuwe 2D-animatie

Samen met jou gaan we aan de slag met het maken van een unieke en overtuigende 2D-animatie. Dat proces trappen we af met een strategische sessie.

We stellen vervolgens een succesvol script op en gaan daarna op zoek naar de juiste stijl en een duidelijke voice-over. Tot slot verwerken we al je feedback. Klinkt goed, toch?

Met een 2D-animatie grijp je de aandacht

Door het laten maken van een 2D-animatie komt jouw product, dienst of systeem onder de aandacht. Dankzij de kracht van animatie onthoudt je doelgroep het ook veel beter.

We stemmen de 2D-animatie volledig af op jouw wensen en behoeften. Ons creatieve team heeft een passie voor animaties en is pas tevreden als jij dat ook bent.

Video afspelen over APG - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over Premium Positioning - Little Sheep Animatie Studio

Creatieve verhalen en nuchtere tarieven

We brengen iedere boodschap zo helder en luchtig mogelijk over. In animaties is daarnaast ruimte voor emotie, nuance en humor. Die combinatie zorgt voor een sterk verhaal.

Ook fijn om te weten: wij werken met vaste en scherpe tarieven. Bij ons weet je voorafgaand aan het project al precies waar je aan toe bent. Dus bij ons geen verrassingen achteraf.

Het belang van een duidelijke script

Bij het laten maken van een 2D-animatie is een goed doordacht script van groot belang. De kern van de boodschap moet in het script goed tot uiting komen. Daar draait het immers om.

We helpen je uiteraard om de juiste keuzes te maken met betrekking tot het script, waardoor de 2D-animatie krachtig en interessant blijft. Met het script gaan onze creatieve animators vervolgens aan de slag.

Video afspelen over BRiQ - Little Sheep Animatie Studio

Contact met Little Sheep

Wil jij je product, bedrijf of merk promoten met een 2D-animatie? Stel dan vandaag nog je eigen pakket samen of neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze klanten

Gemeente Amstelveen
Gemeente Amsterdam
Save The Children
Icon
Cushman & Wakefield