Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Creatieve foto animatie laten maken

Wil je een foto animatie laten maken en ben je op zoek naar een geschikt animatiebureau? Dan ben je bij Little Sheep Animatie Studio aan het juiste adres.

Video afspelen
Video afspelen over Ask Anne - Face The Public - Little Sheep Animatie Studio

Wat is de kracht van een foto animatie?

Bij een foto animatie laten we foto’s met behulp van animatie tot leven komen. Op deze manier ontstaan er mooie bewegingen die extra diepte geven aan je verhaal.

We vullen de animatie altijd aan met een passende voice-over. Zo komt je verhaal extra goed over. Dankzij de combinatie van foto’s en geluid grijpen we de aandacht van de doelgroep.

Hoe komt een foto animatie tot stand?

We beginnen het maakproces vanuit jouw idee. Vervolgens formuleren we samen de kernboodschap, brengen we de doelgroep in kaart en bepalen we de stijl van de foto animatie.

We betrekken je bij het hele proces en verwerken al je feedback. Daarnaast hanteren wij altijd vaste scherpe all-in tarieven. Zodat je nooit tegen verrassingen aanloopt.

Video afspelen

Waar is een foto animatie geschikt voor?

Met een foto animatie breng je een bedrijf, product of dienst beter in beeld op een creatieve manier. We zullen je enkele voorbeelden geven.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om je werknemers van de foto’s af te laten spatten, om werkzame machines fantastisch te laten bewegen en om gebouwen tot leven te laten komen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Waarom kies je voor Little Sheep?

Je kiest bij ons voor een leuk, creatief en karaktervol bedrijf. Daarnaast zijn we niet snel tevreden. We gaan door tot de animatie helemaal naar jouw wens is.

Ons team van getalenteerde en ervaren animators heeft al veel foto animaties gemaakt. Telkens voegen we er weer een unieke twist aan toe. Ben jij er ook klaar voor?

Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

Onze foto animaties

Contact met Little Sheep

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf om een foto animatie te laten maken? Kom eens in contact met Little Sheep Animatie Studio.

Wij zijn de expert op het gebied van foto animaties. Bovendien leveren we alle films aan binnen een kort tijdsbestek.

Onze klanten

APG
Aeves Benefit
Rabobank
Jacobs Douwe Egberts
Icon