Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

Little Sheep Animatie Studio

Krachtige animatie commercial laten maken

Een animatie commercial laten maken is heel verstandig. Dit is namelijk de meest efficiënte vorm van reclame. Wees welkom bij Little Sheep Animatie Studio.

Onze animatie commercials

Jouw animatie studio voor commercials

Geen leger aan acteurs, camera- en geluidsmannen over de werkvloer of het eindeloos repeteren van tekst. Nee, kies voor efficiëntie met een animatie commercial.

Wij animeren jouw boodschap, dienst of product tot in de kleinste details. Natuurlijk met een gezonde dosis creativiteit. Zo zorgen we voor een succesvolle reclame!

Video afspelen
Video afspelen over MplusKassa - Little Sheep Animatie Studio

Het succes van geanimeerde reclame

Wie vindt het niet leuk om een luchtige animatie te kijken? Bij onze animaties combineren we de beste eigenschappen van illustratie, audio en video. Zo pakken we de aandacht.

Daarnaast biedt een animatie commercial veel flexibiliteit. We werken met elementen uit jouw huisstijl. Het resultaat is meer bekendheid, meer leads en meer verkopen!

Het voordeel van animatie commercials

De voornaamste reden om te kiezen voor animatie bij het ontwikkelen van een commerciële video? Heel simpel: het zet je boodschap maximale kracht bij.

Dat zit zo. Bij informatieoverdracht door acteurs, zit er vaak ruis op de lijn. Als een kijker zich bijvoorbeeld stoort aan een acteur, gaat dit ten koste van de boodschap. Dat is toch zonde!

Video afspelen

Vertel je verhaal met een animatie

Bij een animatie heb je volledige controle over de overdracht van informatie. Jij bepaalt waar je de nadruk op wil leggen en wij brengen het op de beste manier in beeld.

Heb je al een idee voor je reclame in animatie? We horen het graag. Voor meer inspiratie kun je ook even verder lezen over 2D-animatie en 3D-animatie.

Contact met Little Sheep

Wil je voor je bedrijf of organisatie aan de slag met een krachtige commerciële video? Kies voor animatie. Dit is snel te realiseren en je boodschap komt gegarandeerd krachtig over. We helpen je graag!

Onze klanten

Jacobs Douwe Egberts
Rabobank
Icon
Save The Children
Aeves Benefit