Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De creatieve animatie studio in Groningen

Op zoek naar een animatie studio in Groningen? Dan zit je hier goed! We helpen je graag bij het maken van een verfrissende animatievideo voor jouw bedrijf in Stad en Ommeland.

Animaties in Groningen

Video afspelen
Bedrijfsanimatie voor een uitzendbureau.
Video afspelen

Wat heb je aan een professionele animatie?

Steeds meer mensen kennen de kracht van animatie. Wij werken dan ook voor uiteenlopende klanten. Denk bijvoorbeeld aan gemeentes, bedrijven en andere organisaties.

Met een animatie breng je een boodschap op een begrijpelijke, overtuigende en aantrekkelijke manier over. Het is de perfecte manier om een product, dienst of proces uit te leggen.

Welke stijl past bij jou?

We maken animaties in 2D en animaties in 3D. Denk bijvoorbeeld aan commercials, uitleganimaties, bedrijfsanimaties en nog veel meer. Bijna alles is mogelijk!

Ons doel is om gepersonaliseerde, verfrissende en leuke animatiefilms te maken. Vanaf de allereerste brainstormsessie tot aan de laatste animatie-pixel doen we er alles aan.

Video afspelen over BokNet - Little Sheep Animatie Studio
Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

Een animatie met karakter laten maken in Groningen

Wij maken originele en authentieke animaties met een heldere boodschap en een vleugje humor. Dat doen we voor transparante en scherpe prijzen.

Tijdens het proces houden we je altijd op de hoogte. Daarnaast verwerken we al je feedback, opmerkingen en suggesties. Wij gaan door tot jij tevreden bent!

Onze werkwijze voor een succesvolle animatie

Allereerst gaan we met je om tafel om een duidelijk plan te maken. We bepalen samen het doel van de animatie, formuleren de kernboodschap en bedenken een passende stijl.

Daarna schrijven we een helder script en gaan we aan de slag met de animatie. Ook zorgen we voor een voice-over die past bij jouw boodschap. Klinkt goed, toch?

Video afspelen over Horeca ID - Little Sheep Animatie Studio

Contact met Little Sheep

Wij zetten jouw idee voor een animatie om in werkelijkheid. Zie je dat wel zitten? Neem dan contact met ons op. Dan gaan we samen zorgen voor een unieke animatievideo.

Onze klanten

Van Wijnen
Aditech
Icon
Cushman & Wakefield
Jacobs Douwe Egberts