Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Geanimeerde instructievideo laten maken

Heb je te maken met een complex onderwerp? Of een proces dat niet te filmen valt? Dan is een geanimeerde instructievideo laten maken een goede keuze.

De kracht van beeld, geluid en animatie

Bepaalde dingen zijn nou eenmaal moeilijk uit te leggen met enkel woorden. Dan leent het onderwerp zich er niet voor of is het te complex. Een visualisatie in de vorm van een geanimeerde instructievideo biedt uitkomst.

Beeld en geluid spelen van oudsher het beste in op onze hersenen. De reclamewereld maakt hier al decennia gebruik van. Denk maar aan internetvideo’s, TV-reclames en radiocommercials. En onze animaties, natuurlijk!

SHOWA & ChemRest - Little Sheep Animatie Studio
APG - Little Sheep Animatie Studio

De meerwaarde van een instructievideo

Bij een geanimeerde instructievideo heb je volledige controle over de uitleg. Alles is te maken. De ene keer zoomen we in op het kleinste detail, de andere keer zoomen we juist ver uit om het geheel te overzien.

Deze mogelijkheden versterken de uitleg. Dit maakt het verschil tussen een onduidelijke en een duidelijke uitleg voor je doelgroep. Dit kan ook via een uitleganimatie.

Duidelijkheid in woord en beeld

Of het nu gaat om ingewikkelde processen in een organisatie uitbeelden of het uitleggen hoe je een das strikt, een instructievideo zorgt altijd voor duidelijkheid. Iedereen kan je verhaal zien en horen.

Een geanimeerde instructievideo komt direct tot de kern. Het is gemakkelijk om cruciale handelingen uit te beelden en dankzij een bijpassende voice-over is het voor de kijker nog makkelijker te volgen.

Video afspelen over Gemeente Amstelveen - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over Buitengewoon - Little Sheep Animatie Studio

Hoe laat je een instructievideo maken?

We beginnen altijd met een goed gesprek, oftewel een strategische sessie. Tijdens deze meeting bepalen we samen de kernboodschap en stellen we de doelgroep vast.

Vervolgens schrijven we een helder script. Daarna kiezen we een goede voice-over en maken we de animatie. Tot slot pakken we ook al je feedback op. Ideaal, toch?

Onze instructievideo's

Contact met Little Sheep

Nieuwsgierig naar een geanimeerde instructievideo voor jouw dienst of product? Wij regelen het voor je. Stel je eigen pakket samen of neem direct contact met ons op.

Onze klanten

Gemeente Amstelveen
ZonMw
Gemeente Amsterdam
Save The Children
Alfen