Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De originele animatie studio in Utrecht

Wil jij een spraakmakende animatievideo laten maken en ben je op zoek naar een animatie studio in Utrecht? Maak dan gauw kennis met het creatieve team van Little Sheep!

Van uitlegvideo tot cartoon

Voor het creëren van unieke en originele animatievideo’s ben je bij Little Sheep Animatie Studio in Utrecht aan het juiste adres. Wij maken zowel 2D animatievideo’s als 3D animatievideo’s.

Uiteraard beheersen we ook verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan commercials, uitleganimaties en zelfs creatieve cartoons. Ons team staat altijd voor je klaar.

Video afspelen over Premium Positioning - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over BinBin - Little Sheep Animatie Studio

Animatievideo's laten maken in Utrecht

Wij creëren opvallende en overtuigende animaties voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers. Dat gaat van kleine en grote organisaties tot bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren.

Welke boodschap wil jij overbrengen? Wij brengen ieder onderwerp, licht of zwaar, op een originele en boeiende wijze over op je doelgroep in Utrecht.

Onze werkwijze

We beginnen met een uitgebreide briefing. In samenspraak met jou stellen we duidelijke doelen op voor de animatie. Zo bepalen we bijvoorbeeld de kernboodschap van de video.

Daarna gaan we aan de slag met het script en de creatie van de animatiefilm. We houden je altijd op de hoogte en verwerken al je feedback. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

Little Sheep Animatie Studio - teamfoto
Video afspelen over Colect - Little Sheep Animatie Studio

Wij staan voor je klaar

Ons team van getalenteerde en ervaren animators doet er alles aan om kijkers van begin tot eind te prikkelen. Zo houden we de aandacht vast en komt de boodschap beter over.

Wil je alvast inspiratie opdoen? Of ben je benieuwd naar wat we al voor anderen hebben gecreëerd? Bekijk onze gerealiseerde videoproducties in ons uitgebreide portfolio.

Animaties in Utrecht

Contact met Little Sheep

Wat wil jij bereiken: Meer verkopen? Meer zichtbaarheid? Meer verbondenheid met je doelgroep in Utrecht? Je product of dienst beter uitleggen? Of iets anders?

Niets is ons te gek. Wij zetten jouw idee om in een creatieve en unieke animatievideo. Neem vooral contact met ons op!

Onze klanten

Jacobs Douwe Egberts
Rabobank
Cushman & Wakefield
Aeves Benefit
ChemRest