Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Betoverende 3D-animatie laten maken

Een 3D-animatie laten maken is een uitstekend idee. Het ziet er geweldig uit en het werkt ontzettend goed om jouw boodschap over te brengen op je doelgroep.

Video afspelen
Video afspelen over Aditech - Little Sheep Animatie Studio

Niet van echt te onderscheiden

Is dit echt of een animatie? Die vraag krijgen we regelmatig. Tegenwoordig is 3D-animatie zo krachtig dat je de werkelijkheid en visualisatie makkelijk door elkaar haalt.

Onze animators letten op elk detail. Dat zorgt voor niet van echt te onderscheiden, betoverende animaties. Of je nu een uitleganimatie wilt of gewoon een animatie voor een nieuw product. Wij vertalen jouw idee in een mooie 3D-animatie.

De kracht van 3D

Alles wat je bedenkt is in 3D te animeren. Bijvoorbeeld dingen die moeilijk zijn om te filmen of die helemaal nog niet bestaan. Wij maken overal een realistische weergave van in 3D.

Dit is ideaal voor explanimations over complexe producten en diensten. Duik bijvoorbeeld in een machine, zoom in op de binnenkant van een product, of bekijk iets juist van grote afstand. Of allemaal tegelijk!

Video afspelen over Alfen - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over Xaam - Little Sheep Animatie Studio

Voordelen van 3D-animatie

In vergelijking met 2D-animaties hebben 3D-animaties verschillende voordelen. Ten eerste is een wereld in 3D levendiger, dynamischer en meeslepender.

Daarnaast zijn 3D-visualisaties realistischer en gedetailleerder. Je kunt de kleinste details van alle kanten laten zien en krijgt een haarscherpe 3D-rendering van hoge kwaliteit.

Gebruik 3D als uitbreiding van je huisstijl

We kunnen nog veel meer met 3D. Denk aan een geanimeerd logo voor je bedrijf of een levensechte mascotte. Zo voeg je nog meer dynamiek toe aan je onderneming.

Ook fijn is dat onze 3D-animaties altijd aan te passen zijn of uit te breiden zijn. We zijn immers niet afhankelijk van acteurs, weersomstandigheden of videobeelden.

Video afspelen over BinBin - Little Sheep Animatie Studio

Onze 3D animaties

Contact met Little Sheep

Veel branches hebben 3D-animaties ontdekt. Denk aan visualisaties van nieuwe woonwijken, educatieve video’s over bijvoorbeeld het menselijk lichaam en interessante animaties van technische prototypes.

Heb jij een idee voor een 3D-animatie voor jouw bedrijf of organisatie? We denken graag met je mee! Stel je eigen pakket samen of neem vandaag nog contact op.

Onze klanten

Aditech
Alfen
Cushman & Wakefield
Xaam
ChemRest