Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Opvallende Motion Graphics laten maken

Jouw product of dienst op een krachtige manier presenteren aan je doelgroep? Dan is Motion Graphics laten maken een goed idee. Onze animators staan voor je klaar!

Video afspelen

Onze Motion Graphics

Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

Motion Graphics versterken je boodschap

Je hoort de term steeds vaker, in principe betekent het hetzelfde als ‘animatiefilm’. Het is een populaire manier om jouw boodschap vorm te geven, te verkondigen en te versterken.

Steeds meer bedrijven kiezen voor opvallende animatiefilms voor hun communicatie. Het komt dankzij de combinatie van beeld en geluid veel beter over dan bijvoorbeeld een boekwerk.

Een ongekende groei

De animatiefilms bestaan uit digitale animatie-tekeningen. Beelden met verschillende animatie-tekeningen plakken we achter elkaar en zo ontstaat de illusie van een video.

 

Vroeger deed men dit al met een kladblok en een potlood. Tegenwoordig doen we het uiteraard met geavanceerde computers en krachtige software-tools. Dit zorgt voor onvoorstelbare mogelijkheden en effecten!

Video afspelen over Easy1 - Little Sheep Animatie Studio

Contact met Little Sheep

Is je interesse gewekt? Met een gezonde dosis enthousiasme bedenken, ontwerpen en maken we graag jouw animatie video op maat. Stel je eigen pakket samen of neem vandaag nog contact op!

Onze klanten

ChemRest
APG
Aeves Benefit
Van Wijnen
ZonMw