Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De innovatieve animatie studio in Eindhoven

Op zoek naar een professionele animatiestudio voor het laten maken van een innovatieve animatievideo voor je organisatie in Eindhoven? Dan zit je goed bij Little Sheep.

Video afspelen

Animaties in Eindhoven

Video afspelen over TBS-SVA Groep - Little Sheep Animatie Studio

Wij maken animaties voor scherpe tarieven

De creatieve schapen van Little Sheep Animatie Studio helpen bedrijven, verenigingen en instanties in uiteenlopende sectoren met het maken van een beestachtig goede animatievideo.

Dat doen we allemaal voor scherpe en inzichtelijke tarieven. Bij ons heb je gegarandeerd geen verrassingen achteraf. Je krijgt altijd vooraf al inzicht in de kosten.

Animatievideo laten maken in Eindhoven

Steeds meer ondernemers leren de kracht van animatie kennen. Met een animatievideo breng je je verhaal, visie of boodschap op een originele en impactvolle manier over op jouw doelgroep.

Wij maken eenvoudige 2D animaties en complexe 3D animaties. Bovendien maken we explanimations, infographics en motion graphics. En nog veel meer!

Video afspelen over Premium Positioning - Little Sheep Animatie Studio

Het proces van een animatievideo

Eerst bepalen we samen het doel van de video. Daarna schrijven we een helder script. Vervolgens kiezen we de juiste stijl en een eventuele voice-over. En dan is het tijd om te animeren!

Tijdens het hele proces houden we je op de hoogte. Er is ook altijd ruimte voor feedback, suggesties en opmerkingen. Wij gaan door tot jij tevreden bent.

Animeren is onze passie

We gaan altijd met een flinke dosis energie, creativiteit en enthousiasme aan de slag. Ons streven is om iedere keer weer de best mogelijke animatievideo te maken.

Wij vinden dat een creatieve animatievideo pas geslaagd is als het authentiek, helder en krachtig overkomt bij je doelgroep in Eindhoven. We zijn dus niet snel tevreden!

Video afspelen over Becky's - Little Sheep Animatie Studio

Contact met Little Sheep

Wat je ook zoekt, onze digitale tekenaars maken ieder type animatie voor je. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en gaan graag aan de slag om een creatieve video voor je te produceren. Neem gerust contact op!

Onze klanten

Xaam
APG
Save The Children
Jacobs Douwe Egberts
Rabobank