Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen over Aditech - Little Sheep Animatie Studio

Little Sheep Animatie Studio

Krachtige bedrijfsanimatie laten maken

Een bedrijfsanimatie laten maken, dat doet wonderen voor je organisatie. Animaties zorgen voor sympathie en maken het mogelijk om complexe boodschappen duidelijk uit te leggen.

De kracht van een goede bedrijfsanimatie

Het is niet voor niets dat bedrijven en organisaties gebruik maken van uitleganimaties om hun doelgroep goed te bedienen. Denk bijvoorbeeld aan een uitleg over pensioenopbouw. Daarin schieten woorden vaak te kort.

Een bedrijfsanimatie helpt je om een sterk verhaal te vertellen, hulp te bieden bij ingewikkelde vraagstukken en mensen enthousiast te maken. Zo maak je het verschil.

Video afspelen over APG - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over SHOWA & ChemRest - Little Sheep Animatie Studio

De mogelijkheden zijn eindeloos

Een uitlegvideo over een product of een dienst is ook een bedrijfsanimatie. In zo’n video leggen we precies uit hoe iets werkt en wat de doelgroep er aan heeft.

Een ander voorbeeld van een bedrijfsanimatie is een geanimeerde presentatie van een jaarverslag. Hiermee maak je een vrij saai document ineens heel levendig!

De prijs van een bedrijfsanimatie

Wat een animatievideo kost? Blij dat je het vraagt! Het grote verschil in de prijs zit bij het laten maken van een animatievideo in de kwaliteit 2D of 3D.

Via onze handige tool stel je zelf je eigen pakket samen. Hier maak je zelf de keuzes en zie je meteen welk effect het heeft op de prijs. Veel succes met samenstellen!

Video afspelen

Van idee naar animatie

Tijdens het Googelen naar verschillende bedrijfsanimaties heb je ongetwijfeld al inspiratie opgedaan. Misschien heb je zelf al een uitgewerkt idee.

Wij luisteren graag naar al je doelen, wensen en ideeën. Daarna gaan onze animators aan de slag om een hoogstaande en professionele animatieproductie te verwezenlijken. Klinkt goed, toch?

Onze bedrijfsanimaties

Contact met Little Sheep

Een eerste indruk maak je maar één keer. Daar kan een creatieve bedrijfsanimatie je ontzettend goed bij helpen. Daag ons gerust uit. Laten we samen een krachtige video maken!

Onze klanten

Cushman & Wakefield
ChemRest
Jacobs Douwe Egberts
Xaam
Van Wijnen