Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Interessante infographic animatie laten maken

Heb je een boel informatie op papier en wil je het tot leven laten komen? Dan is een infographic animatie laten maken een goede zet. Bij Little Sheep regelen we het voor je!

goMICE - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over SHOWA & ChemRest - Little Sheep Animatie Studio

Van saaie data naar een leuke animatie

Misschien heb je een enorme brei aan gegevens. Dan is het best een uitdaging om het inzichtelijk en interessant te maken. Wij hebben de oplossing: een infographic animatie.

Met een geanimeerde infographic maak je ‘saaie’ data leuk en begrijpelijk voor klanten, collega’s of leidinggevenden. Het is bijvoorbeeld een ideale manier om jaarcijfers te presenteren.

Het belang van een script en een aantrekkelijke stijl

Ons team structureert de gegevens en bepaalt samen met jou hoe we de informatie aantrekkelijk gaan visualiseren. Wij beloven je één ding: vanaf nu is data nooit meer saai.

Het ontwikkelen van een infographic, soms ook wel infomotion genoemd, vereist een helder script en de juiste animatiestijl. Daar zorgen wij allemaal voor. En we verwerken al je feedback!

Video afspelen over Colect - Little Sheep Animatie Studio

Wij maken alles inzichtelijk en interactief

Is je data opgedeeld in ingewikkelde categorieën, groepen en subcategorieën en heb je geen idee meer hoe je de informatie nog enigszins begrijpelijk naar je klanten kunt overbrengen? Met andere woorden: je komt er zelf niet meer uit?

Geen zorgen, onze animators zijn ervaren in het (her)structuren van uitgebreide data, gegevens en informatie. We zetten deze data om naar interactieve en interessante infographics. Ook zorgen we voor een passende voice-over.

Ruimte voor feedback en scherpe tarieven

Tijdens iedere stap is er natuurlijk ruimte voor aanpassingen of nieuwe input. Zo sluit de infographic helemaal aan bij je wensen en behoeften. Ook houden we je altijd op de hoogte.

Ook goed om te weten: wij werken met heldere en scherpe tarieven, voorafgaand aan het project. Bij ons krijg je dus geen verrassingen achteraf!

BinBin - Little Sheep Animatie Studio

Onze infographic animaties

Contact met Little Sheep

Is je interesse gewekt? Super, dan is het hoog tijd om aan de slag te gaan. Stel vandaag nog je eigen pakket samen of neem direct contact met ons op.

Onze klanten

Gemeente Amstelveen
Rabobank
Gemeente Amsterdam
Save The Children
Van Wijnen