Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Creatieve animatievideo laten maken

Wil je een creatieve animatievideo laten maken? Dan zit je goed bij Little Sheep. Wij combineren creativiteit met nuchterheid om succesvolle animaties te maken.

Onze creatieve animatievideo's

Voor iedere organisatie een passende animatie

Bij Little Sheep Animatie Studio zit je goed voor een creatieve animatievideo laten maken. Denk aan 2D-animatie, 3D-animatie, bedrijfsanimatie, explainer video, infographic video, geanimeerde commercial en nog veel meer. Wij zijn van alle markten thuis.


Ook goed om te weten: we werken met heldere en scherpe tarieven. Bij ons weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Wij doen niet aan onaangename verrassingen achteraf.

Wij verwezenlijken jouw animatie-idee

Van het idee tot de ontwikkeling, wij helpen je met een enthousiast team van specialisten. We trappen het proces altijd af met een strategische sessie. Tijdens dit gesprek bepalen we samen de kernboodschap van de video.


Vervolgens schrijven we een sterk script en kiezen we samen een passende voice-over. Daarna maken we de animatie in de gewenste stijl en verwerken we al je feedback. Klinkt goed, toch?

Jouw doelstelling is onze uitdaging

Een animatievideo is pas geslaagd als het z’n doel behaalt. Bijvoorbeeld je doelgroep enthousiast maken, een proces helder uitleggen of nieuwe leads en verkopen binnen halen.

Ons doel is niet om zomaar een leuke animatievideo te maken. Het rendement van de animatievideo bepaalt het succes. We zijn dus niet snel tevreden en we doen er alles aan om jouw doelen te verwezenlijken.

Video afspelen over EIC Klix - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over Easy1 - Little Sheep Animatie Studio

Het grote voordeel van een creatieve animatievideo

Schieten woorden te kort? Los je communicatieprobleem op met een creatieve en visueel aanstekelijke animatievideo. Een animatievideo komt veel beter over dan bijvoorbeeld geschreven tekst.

Beeld en geluid spelen volgens recente wetenschappelijke studies veel beter in op de menselijke emotie. Het is overtuigend en komt heel waarheidsgetrouw over. Bovendien: iedereen vindt het leuk om een animatie te kijken!

Contact met Little Sheep

Is je interesse gewekt? Stel dan vandaag nog je eigen pakket samen of neem nu contact met ons op. Onder het genot van een verhelderend bakje koffie nemen we graag samen de ontelbare mogelijkheden met je door.

Onze klanten

Save The Children
Icon
Gemeente Amsterdam
Jacobs Douwe Egberts
ZonMw