Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

De duidelijke animatie studio in Leeuwarden

Op zoek naar een creatieve animatie studio in Leeuwarden? Little Sheep is een gespecialiseerd animatiebureau. Wij helpen je organisatie met een heldere en leuke animatie!

Video afspelen
Video afspelen over Becky's - Little Sheep Animatie Studio

De meerwaarde van een creatieve animatie

Begrijpen mensen vaak niet wat je wil, wat je verkoopt of wat je precies doet? Dan is een animatievideo de perfecte manier om je boodschap beter uit te dragen.

Dankzij de combinatie van beeld en geluid blijft je verhaal veel beter hangen. Dat zorgt voor meer begrip, meer leads en meer verkopen. Wat wil je nog meer?

Heldere communicatie en een duidelijke prijsafspraak

Ons animatiebureau hecht waarde aan duidelijke communicatie. Wij betrekken je bij elke stap van het animatieproces. Zo blijf je op de hoogte. Daarnaast verwerken we al je feedback.

Wij maken ook altijd een duidelijke prijsafspraak, voorafgaand aan het animatieproces. Zo weet je precies waar je en toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Video afspelen over Easy1 - Little Sheep Animatie Studio

Van script naar animatie

Wil je een animatie laten maken in Leeuwarden en ben je benieuwd naar het proces? Bij ons begint het allemaal met een goed gesprek om de kern van de boodschap helder te krijgen.

Daarna schrijven we een sterk script, regelen we een passende voice-over en maken we een spetterende animatie in jouw huisstijl. Klinkt goed, toch?

Van uitleganimatie tot geanimeerde infographic

Bij Little Sheep maken we verschillende soorten animaties. Populaire keuzes zijn Uitleganimaties, 3D-Animaties en Infographics.

Elke animatie dient een ander doel. Een uitleganimatie is bijvoorbeeld erg handig om een ingewikkelde boodschap eenvoudig te maken. Waar heb jij behoefte aan?

Video afspelen over BokNet - Little Sheep Animatie Studio

Animaties in Leeuwarden

Contact met Little Sheep

Is je interesse gewekt? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op of stel je eigen pakket samen. Je bent altijd welkom bij ons op kantoor in Groningen om een bakje koffie te drinken en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Onze klanten

Icon
Save The Children
Rabobank
Jacobs Douwe Egberts
Aditech