Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

LITTLE SHEEP ANIMATIE STUDIO

Activerende animatie laten maken in Dordrecht

Wil je een animatie laten maken in Dordrecht? Wees welkom bij Little Sheep Animatie Studio. Wij zijn jouw gespecialiseerde animatiebureau.

Animaties in Dordrecht

Creatieve animaties voor scherpe prijzen

Wij maken inspirerende en opvallende animatievideo’s. Hierbij zorgen we er altijd voor dat de stijl aansluit bij je bedrijf en de boodschap over komt bij je doelgroep.

Nog iets leuks: wij werken met vaste prijzen. Voorafgaand aan het proces weet je precies wat het kost. Dus van ons krijg je geen gemekker achteraf!

Video afspelen over OIO Systems - Little Sheep Animatie Studio
Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

De meerwaarde van een toffe animatie

Wij helpen organisaties, instanties en ondernemingen om hun verhaal beter te vertellen met een karaktervolle animatievideo. Dat zorgt voor meer bekendheid, leads en verkopen.

Of het nu gaat om het bereiken van een lokale doelgroep in Dordrecht of heel Nederland: het ontwikkelen van animaties zit in ons DNA. Stop maar met twijfelen en kom over dam!

Welke animatie past bij jouw organisatie?

We maken allerlei animatievideo’s voor verschillende doeleinden. Populaire keuzes zijn een explanimation, een geanimeerde commercial of een uitleganimatie.

Welke doel je ook hebt, wij vinden de juiste oplossing en het juiste medium. Zo bedienen we de doelgroep op een effectieve manier en blijft de boodschap beter hangen.

Video afspelen over TBS-SVA Groep - Little Sheep Animatie Studio
Video afspelen over Buitengewoon - Little Sheep Animatie Studio

Ons proces voor een nieuwe animatievideo

Wij beginnen altijd met een strategische sessie. Tijdens een goed gesprek bepalen we samen de kernboodschap voor de animatievideo en brengen we de doelgroep in kaart.

Vervolgens schrijven we een sterk script, zorgen we voor een passende voice-over en maken we de animatie in jouw huisstijl. Dat klinkt goed, toch?

Contact met Little Sheep

Toe aan een activerende uitleganimatie met karakter? Dat kan! Als specialist in uitleganimaties helpt Little Sheep je boodschap laagdrempelig, aantrekkelijk en overtuigend te maken. Zodat jouw doelgroep jou begrijpt.

Onze klanten

ZonMw
Save The Children
Jacobs Douwe Egberts
Rabobank
Alfen