Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Succesvolle animatie laten maken in Hoofddorp

Wil je een prikkelende, overtuigende en aansprekende animatie laten maken in Hoofddorp? Gefeliciteerd, dan heb je de juiste animatie studio gevonden!

Video afspelen
Video afspelen over Alfen - Little Sheep Animatie Studio

De effectiviteit van een mooie animatie

Komt je boodschap niet optimaal over? Begrijpt je doelgroep niet precies wat je doet? Dan is een animatievideo het perfecte middel om je verhaal beter te vertellen.

Dankzij de combinatie van beeld en geluid komt alles veel beter over. Mensen kunnen het dan ook beter onthouden. Dit zorgt voor meer begrip, meer leads en meer verkopen.

Scherpe tarieven en ruimte voor feedback

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Daarom verwerken we al je feedback. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de rit de ideale animatie hebt voor jouw bedrijf.


Bovendien werken we met vaste prijzen. Die communiceren we voorafgaand aan het project. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. Van ons krijg je geen gemekker achteraf!

Video afspelen over KG Systems - Little Sheep Animatie Studio

Van een goed gesprek naar een toffe animatie

We beginnen ons proces voor het maken van een animatie in Hoofddorp altijd met een goed gesprek. Tijdens deze sessie komen we tot de kern van je boodschap.

Hierna schrijven we een helder script, regelen we een passende voice-over en maken we een prachtige animatie in jouw stijl. Wat wil je nog meer?

Voor iedere organisatie een passende animatie

Wij maken allerlei verschillende types van animaties. Laten we een paar voorbeelden geven. Populaire vormen van animatie zijn Uitleganimaties, 3D-Animaties en Infographics.


Elke vorm van animatie dient een ander doel. Zo is een uitleganimatie ideaal om een complex verhaal begrijpelijk te maken. We denken graag met je mee over een geschikte vorm voor jouw succesvolle animatie.

Video afspelen over EIC Klix - Little Sheep Animatie Studio

Animaties in Hoofddorp

Contact met Little Sheep

Tijd voor een unieke animatie voor jouw unieke organisatie? Stel vandaag nog je eigen pakket samen of neem contact met ons op. We nemen graag de ontelbare mogelijkheden met je door.

Onze klanten

Gemeente Amsterdam
Cushman & Wakefield
Aeves Benefit
ChemRest
Rabobank