Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

LITTLE SHEEP ANIMATIE STUDIO

Verhelderende animatie laten maken in Zoetermeer

Wil je een verhelderende animatie laten maken in Zoetermeer? Dan ben je bij Little Sheep Animatie Studio aan het juiste adres. Wij maken jouw animatie van a tot z.

Animaties in Zoetermeer

Een toffe animatie voor een scherpe prijs

Wij hebben veel ervaring met inspirerende en opvallende animatievideo’s. We laten alles aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf en de informatiebehoefte van je doelgroep.

Ook heel fijn: we werken met vaste en scherpe tarieven. Voorafgaand aan het project weet je precies wat het kost. Dus van ons geen gemekker achteraf!
Aditech - Little Sheep Animatie Studio

De meerwaarde van een toffe animatie

Als mensen iets lezen, zijn ze het vaak al gauw weer vergeten. Een animatie werkt anders. Dankzij de combinatie van beeld en geluid blijft je boodschap veel beter hangen.

Wij helpen ondernemingen en organisaties om hun verhaal beter te vertellen met een stijlvolle animatievideo. Dat zorgt voor meer naamsbekendheid, leads en verkopen.

Welke animatie past bij jouw organisatie?

Voor het laten maken van een unieke animatievideo trotseren wij dolgraag weer en wind. En wij zijn absoluut niet bang om een beetje uitgedaagd te worden.

Wij maken vaak uitleganimaties, portfolio-animaties, explanimations, animatie-commercials en andere supergave animatiefilmpjes. Heb je een ander idee? Verras ons!

Video afspelen

Ons proces voor een nieuwe animatievideo

Benieuwd hoe een animatie laten maken in Zoetermeer in z’n werk gaat? Nou, we beginnen altijd met een goed gesprek. We bepalen dan samen de kernboodschap van de video.

Vervolgens schrijven we een helder script, zorgen we voor een geschikte voice-over en bouwen we de animatie in jouw huisstijl. Dat klinkt prettig, toch?

Contact met Little Sheep

Interesse in een frisse animatie voor jouw bedrijf organisatie? Trek dan gerust aan onze bel! Neem vandaag nog contact met ons op of stel je eigen pakket samen via onze pakketten-pagina.

Onze klanten

ZonMw
Save The Children
Jacobs Douwe Egberts
Rabobank
Alfen