Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916
Video afspelen

Little Sheep Animatie Studio

Jouw product als hologram

Laat 2D- en 3D-content zweven in de lucht. Met een holografische weergave presenteer je op een unieke manier een product of model op bijvoorbeeld een beurs, expositie of intern.

 

Onze animatoren maken de mooiste 2D en 3D weergaves van jouw producten of modellen, die we weergeven in een super gedetailleerd hologram.

Hoge merk betrokkenheid

Een Display of Wall Hologram is perfect voor het laten zien van een producten of modellen in een presentatie of openbare ruimte. Met de 3D Catalogue Hologram ga je net een stapje verder doordat het publiek het hologram virtueel kan laten bewegen.

 

Met een holografische weergave van producten of modellen genereer je meer betrokkenheid en verkoop en tegelijkertijd bied je een innovatieve en unieke gebruikerservaring.

Video afspelen over Hologram weergave hart
Video afspelen over Hologram weergave gezicht

Voordelen van een hologram

  • Holografische beelden zijn 3-dimensionaal en bieden een realistische weergave van objecten en beelden.
  • Gebruikers kunnen met hologrammen, beelden en objecten van verschillende perspectieven te bekijken, wat niet mogelijk is met traditionele 2-dimensionale weergaven.
  • Met holografie is interactie mogelijk door middel van bewegingen en gebaren voor een immersieve ervaring.
  • Holografie wordt gebruikt voor productpresentatie waardoor het niet fysiek aanwezig hoeft te zijn.

Onze animatiestijlen

Contact met Little Sheep

Stel vandaag nog je eigen pakket samen voor een 2D of 3D animatie, of neem vrijblijvend contact met ons op voor een interactieve animatie of een holografische oplossing. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Onze klanten

Save The Children
ZonMw
Alfen
Rabobank
Jacobs Douwe Egberts