Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Het video animatiebureau voor originele animaties

Op zoek naar een geschikt video animatiebureau? Welkom bij Little Sheep! Wij hanteren heldere prijsafspraken en maken originele animatievideo’s voor jouw bedrijf of organisatie.

Wij staan voor helderheid en creativiteit

Het vinden van een geschikt animatiebureau voor het realiseren van jouw online video-animatie kan een lastige taak zijn. De vraag is vooral: wat krijg je ervoor terug?

Bij Little Sheep Animatie Studio snappen we dat. Wij maken hoogwaardige animaties voor scherpe en heldere tarieven. Je weet van tevoren precies waar je aan toe bent. Je krijgt bij ons dus altijd duidelijkheid vooraf.

Een kernachtige en interessante boodschap

Onze animatoren staan klaar om jouw boodschap te verpakken in een creatief en uniek videoconcept. Om dat te kunnen doen, gaan we eerst in gesprek over de kern van je boodschap.

Creativiteit ontstaat pas als je in staat bent om met een gezonde portie vernieuwingsdrang oude gewoontes te doorbreken en nieuwe kansen te ontdekken. Daarom gaan we samen jouw verhaal in de steigers zetten tijdens een brainstormsessie.

Onze animaties

Video afspelen
Bedrijfsanimatie voor een uitzendbureau.

Contact met Little Sheep

Interesse in een geanimeerde video voor jouw bedrijf of organisatie? Wij staan voor je klaar. Stel je eigen pakket samen of neem vandaag nog contact met ons op.

Onze klanten

Aditech
Alfen
Xaam
Rabobank
Save The Children