Bellen - Little Sheep Animatie Studio
020 820 8916

Little Sheep Animatie Studio

Animatie laten maken

Of je nu een complexe boodschap hebt, een product wilt uitleggen of een ander verhaal wilt vertellen. Een animatie maakt informatie eenvoudig te begrijpen en aantrekkelijk om naar te kijken voor jouw doelgroep. Little Sheep helpt je hier graag mee!

Video afspelen
Becky's - Little Sheep Animatie Studio

Een verhaal dat blijft hangen

Je verhaal vertellen begint met aandacht krijgen. Met de juiste grafische elementen maken we het verhaal inzichtelijk en begrijpelijk voor je doelgroep. De combinatie van beeld en geluid zorgt voor een sterke boodschap die blijft hangen. We maken hiervoor gebruik van muziek, geluidseffecten en voice-overs en zorgen voor mooie overgangen van de beelden.

De kracht van een animatievideo​

Mensen denken graag in verbanden en visuele elementen zijn een goede manier om die verbanden te leggen. Animaties met afbeeldingen, geluid en gesproken uitleg versterken elkaar en maken het makkelijker voor het menselijk brein om belangrijke informatie te onthouden. Deze combinatie is daarom effectief om informatie over te brengen aan je doelgroep.

Xaam 3D animatie
Video afspelen over KG Systems - Little Sheep Animatie Studio

Wat kost een animatie laten maken?

Wat een animatievideo kost? Het grote verschil in de prijs zit bij het laten maken van een animatievideo in de kwaliteit 2D of 3D.

Via onze handige tool stel je zelf je eigen pakket samen. Hier maak je zelf de keuzes en zie je meteen welk effect het heeft op de prijs. Veel succes met samenstellen!

Van idee tot animatie

Je hebt misschien zelf al een idee uitgewerkt voor een animatievideo. Wij luisteren graag naar je doelen, wensen en ideeën. Waarna we samen meer invulling gaan geven aan de animatie. Daarna gaan onze animators aan de slag om een hoogstaande en professionele animatieproductie te verwezenlijken.

Video afspelen over Aditech - Little Sheep Animatie Studio

Onze animatiefilmpjes

Little Sheep Animatie Studio - teamfoto

Contact met Little Sheep

Little Sheep helpt bedrijven en organisaties met het maken van een goede animatievideo. Laten we samen een unieke video maken!

Stel  je eigen pakket samen om alle mogelijkheden te bekijken of neem vrijblijven contact met ons op.

Onze klanten

Van Wijnen
ZonMw
Jacobs Douwe Egberts
Gemeente Amsterdam
Alfen